Sjokolademousse med granateple

Mange kjenner til den berømte tidsklemmen og med jobb, hjem og barn er det ikke alltid en har tid til å stå på kjøkkenet i timesvis for å lage noe til en får besøk på kvelden. Derfor har jeg nå laget en liten samling med Desserter på 1-2-3 der ikke alt er laget fra bunnen av, men med litt ekstra innsats på presentasjon blir den absolutt 5 stjerners.
Denne enkle desserten er absolutt en som må prøves. Rik og fyldig sjokolademousse med granateplestener, krem og sjokoladekjeksstang er akkurat hva en trenger en mørk og kald vinterkveld.

Jeg brukte 2 av denne ferdigpakken med Daim fra Freia. Enklere kan det ikke bli.

 

Tror nok 1 pakke holder lenge til 6 personer, men mine serveringsglass var så store at jeg måtte fylle litt ekstra opp.

 

 

Presentasjonen kan totalt forandre en dessert, så i stedet for å servere i bolle og med skåler er det lurt å finne fram noen flotte glass og porsjonere ut på forhånd. Sett så til avkjølning i kjøleskapet.

 

Pisk opp litt krem, tilsatt litt vaniljesukker.

 

Denne sprøytetippen synes jeg er kjempe tøff og endelig fikk jeg en anledning til å bruke den. Alle har selvfølglig ikke en slik liggende, men bruk det du har og gjør noe flott ut av kremen.

 

 

Så var kremen på plass og desserten er straks klar.

 

Kjempe spennende å bruke granatepler for aller første gang og absolutt en frukt jeg kommer til å bruke igjen, passet perfekt til sjokolade. Del granateplet og skrap ut innmaten, 1 eple var mer enn nok til alle 4 posjonene. Til å sette prikken over i’en på denne desserten pyntet jeg med noen mynteblader og herlige sjokoladekjeks. Mmmmmm……
Da er det klart for servering og jeg synes det absolutt er lov til å bruke posedesserter så lenge en legger litt hjerte i dekorasjon. Sett deg heller ned å slapp sammen med venner eller familie og nyt litt herlig sjokolademousse.

 

 

Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *