Romantisk bryllupskake

I dag sitter jeg å planlegger sommerens kommende bryllupskaker og kom på at jeg fortsatt har flere flotte kaker som jeg lagde på sensommeren i fjor å vise fram. Denne bryllupskaken i lys lilla og hvit var til et vennepar på deres store dag og en absolutt ære å få lage!

 

Jeg starter alltid med å lage pynten på forhånd. Her har jeg farget hvit fondant med lilla pastafarge og tilsatt ulike mengder for å få 3 nyanser. Pakk alltid fondanten/marsipanen godt inn i gladwrap når du ikke jobber med den slik at den ikke tørker og blir hard. Når jeg pakker den bort for kvelden legger jeg den i en lufttett boks og oppbevarer den i ett av kjøkkenskapene.

 

Her er produksjonen av små epleblomster til å dekorere sidene av kaken i gang. Da disse ble lagd hadde jeg et litt annet bilde av hvordan den skulle bli, så endte opp med å ha en god del tilovers :p Epleblomst utstikkerene kommer i en pakke med 4 forskjellige størrelser og jeg bruker de svært mye på mine kaker. Med litt spiselig lim fester jeg en hvit mini-sukkerperle i senteret av hver eneste blomst. Så er det bare å legge de til side, på ett mørkt sted i romtemperatur, fram til dagen kaken skal dekoreres. Godt med alt som er unnagjort.

 

 

Bruden ønsket enkeltstående kaker så i god tid før dagen fant jeg denne kakestanden på ebay og bestilte. Husk at varer over 200 kr blir fortollet og vil koste en del mer. De 3 kakene inneholder 2 forskjellige smaker, brudens favoritt, min saftige sjokoladekake og en himmelsk god Red Velvet.

 

 

Det finnes mange fine border å pynte kanten av kaken med, men hvorfor ikke bruke slike blomster? Dette er første gang jeg har gjort det slik og er super fornøyd med resultatet. Lag ditt eget mønster akkurat slik du vil, veldig dekorativt og passet den romantiske stilen brudeparet ønsket.

 

 

Jeg elsker å lage roser for hånd, der hver og en blomst får sitt individuelle preg. For trinn-for-trinn beskrivelse på hvordan jeg lager disse kan du se dette nøye beskrevet ved å klikke Her.

 

Med en nydelig figur på toppen så er bryllupskaken klar. også denne er kjøpt på ebay og jeg synes den er utrolig fin og passende til resten av stilen på kaken. Så var det bare å pakke kaken, ha på seg finstasen og glede seg til bryllupet.
Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *