Uglekake til dåp eller navnefest

Her kommer enda en uglekake. Tidligere har jeg laget til barnebursdag og voksenbursdag, men denne gangen var det til navnefest. Finnes jo ingenting søtere enn ugler….. Kanskje jeg en dag får mulighet til å plassere de på en bryllupskake også.

Kanskje din neste kake blir ett ugleprosjekt…..?.

 

Har du lyst til å prøve deg på en stablekake? Følg linken Her så finner du egen trinn-for-trinn på hvordan jeg gjør det. Kan være litt vanskelig de første gangene, men det er bare å øve.

 

Nederste etasje pyntet jeg ved å trykke ut sirkler, av forskjellige blåfarger, med en sprøytetipp. For å gjøre den litt mer spennende og leken valgte jeg å plassere en og annen grønn polkadott innimellom. Husk at det er de små detaljene som gjør kaken flott, så med en mønsterkjevle preget jeg fondanten før jeg trykket ut de grønne sirklene.

 

 

Her er min søte lille ugle satt sammen og ligger klar til å settes på kaken. Jeg har laget ett eget innlegg om hvordan det gjøres og dette kan du se ved å klikke Her. Men en trenger ikke lage denne i 3D… ta en titt på min lillegutts 3 årsdagskake Her for en annen variant.

 

 

Da var kaketoppen på plass. Til bladene har jeg brukt rosebladutstikker og disse lager jeg gjerne i forkant slik at de stivner i den formen jeg ønsker. Effekten gjør at de ser mye mer autentiske ut.
Min søte uglekake er nå klar til navnefest. Veldig enkel og grei å lage, og kjempe flott! Og har du lyst på en annerledes og artig kake til din neste spesielle feiring kan dette være ett moro kakeprosjekt. Takk for at du tittet innom og lykke til med kakedekoreringen.
Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *