Reportasje i ukens Allers!

Da er dagen endelig kommet og jeg kjenner meg utrolig heldig og stolt over å få være med på et slikt spennende prosjekt. Dette hadde jeg aldri drømt om da jeg for 2.5 år siden lagde min aller første DesignKake. Tenke seg til lille meg og kakene mine i Allers!

TUSEN TAKK til alle som følger meg på Facebook, instagram og her på bloggen for å ha gjort dette mulig. Utrolig takknemlig!

 

Det brukes mye utstyr når en lager en DesignerKake. Mye kan gjøres med frihånd, men for det aller beste resultatet så lønner det seg å investere i litt verktøy. Her har jeg lagt alt klart før journalisten og fotografen kom på besøk.

 

 

Dette var første gang jeg lagde denne type blomster med peonutstikkere (de store) 🙂 Jeg synes de ble så utrolig fine at jeg nå har laget de på en bryllupskake i etterkant og denne kan du se Her hvor jeg også viser hvordan jeg lager blondene. Egen trinn-for-trinn på blomstene finner du i innlegget Fantasiblomst til bryllupskaken. Til de små har jeg brukt Solsikkeutstikkere med ejektor.

 

 

Enkel og elegant pynt gjør de flotteste kaker. Her, som en liten søt detalj, har jeg lagt på ett lite perlekjede laget med en silikonform. Lag gjerne også flere nyanser av den/de utvalgte fargene for variasjon.

Så nå er jeg en utrolig artig erfaring rikere og håper denne artikkelen får flere til å prøve å lage deres helt egne unike Designerkaker. Og her på bloggen skal jeg fortsette å lage trinn-for-trinn på kakene og dele mine erfaringer som kan være til hjelp. Igjen, tusen takk for at du titter innom!

Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *