Batman Sugar Cookies!

Superheltbursdag! Batman Sugar Cookies til min lille superhelts 4 årsdag. Det finnes så mange kule utstikkere og jeg benytter de både til fondantpynt på kaker og kjeks. Så har du lyst til å gjøre litt ekstra ut av tema til neste anledning anbefales sugar cookies som ett artig tilskudd på kakebordet.
Les videre for link til trinn-for-trinn på oppskrift og hvordan legge glasur.

 

Oppskrift og framgangsmåte på Sugar Cookies deig finner du i eget innlegg Her. Selve Batman utstikkeren er kjøpt på Kakeboksen.no hvor du kan finne mange former som passer til enhver anledning.

 

 

Så skal kjeksene pyntes. Jeg har laget ett eget innlegg med trinn-for-trinn på å lage Royal Icing, farge og sprøyte glasuren og dette finner du  Her. Ett lite ekstra tips når du skal farge svart glasur er å bytte litt melis med kakao. Da behøver du mindre svart farge som kan i store mengder smake litt bittert. Det går helt fint å lage disse kjeksene flere dager i forveien av feiringen. Oppbevar de i en kakeboks eller individuelt pakket i små poser som kan kjøpes på butikker som spesialiserer seg på kakeutstyr.
Kakebordet ble absolutt en slager og kjeksene var borte på 1-2-3. For mer inspirasjon og trinn-for-trinn til superheltbursdag kan du ta en titt Her.
Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *