Svart og hvit polka dott kake!

Temabursdag. Her kommer ett lite bildedryss med beskrivelse av helgens bursdagskake med svart og hvit polka dott tema. Veldig stilig selv med ett enkelt design og perfekt om du planlegger 60 talls party.

 

Vimpel girlander er kjøpt hos Søstrene Grene og festet på papirsugerør fra Festfabrikken, begge kommer i mange fine farger. Skjær ett lite hakk i sugerøret hvor snoren skal knytes så vil du slippe at den flytter på seg.

 

For å lage sløyfen har jeg først tilsatt CMC/Tylose pulver i den svarte fondanten slik at delene raskere vil stivne i den formen jeg ønsker. Skjær så ut de to delene til selveste sløyfen og lim hver del sammen i endene. Sett så disse til å stivne over natten i romtemperatur. Neste dag lages del 3 i midten og binder sammen delene. Sett den så til side fram til kaken er klar til å pyntes.
Så er det bare å trykke ut en hel del prikker med fks en sprøytetipp og du har en stilig pyntet kake klar for fest.

 

Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *