Hvite makroner med mørk sjokoladeganache!

Er du også glad i mørk sjokolade? Det er min absolutte favoritt, så disse franske Makronene fyllte jeg like gjerne med en enkel og herlig mørk sjokoladeganache. Kun to ingredienser og ikke noe vanskelig og lage, så to tomler opp fra sjokoladeelskeren her.

Oppskrift makroner med mørk sjokoladeganache

 

Start med å lage 1 grunnoppskrift makroner, denne finner du Her. Vil du ha de hvite slik som disse må til tilsette ca 1 ss med Titandioksid (kan fks kjøpes hos Traktøren). Dette has i sammen med mandelmelet og melisen.

Oppskrift mørk sjokoladeganache

100 g mørk kokesjokolade
100 g fløte

Framgangsmåte

 

Kutt sjokoladen i biter og ha det i en bolle. Kok opp fløten og hell over sjokoladen. La stå i ca 5 minutter med et lokk over før du så rører til all sjokoladen er smeltet. La ganachen så stå på kjøkkenbenken i ca 30-60 min slik at den tykner. Før bruk piskes den opp med en håndmikser slik at du får en fint og fyldig ganache til din herlige Franske Makron.

Velbekomme!

Du finner meg og kakene mine på både Facebook og Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *