Moro Farsdagskake!

Da er det igjen 1. Movember og måneden full av den stilfulle barten, men denne artige kaken passer også til andre anledninger. Kanskje har du en far, bror, onkel, kamerat eller kjæreste som fortjener en helt spesiell overraskelse. Og har du ikke mye kakedekorasjonsutsyr er denne kaken perfekt, for her håndskjæres nesten alt.

 

Svart fondant (eller annen masse du har tenkt å bruke) kan du enten kjøpe ferdig farget eller farge selv med pastafarger. Synes du det er vanskelig å skjære ut barten for frihånd kan det være greit å tegne seg en mal som en kan følge.

 

Har du sprøytetipper i to forskjellige størrelser er de perfekte til å stikke ut øyne med.

 

For at det skal passe perfekt på kaken er det lurt å finne fram formen som du skal bruke slik at målene blir rett. Siden dette er en ordentlig herrekake lagde jeg også en monokel ved å trykke ut en sirkel med to store sprøytetipper. Har du ikke dette tilgjengelig er der bare å finne noe på kjøkkenet som har passe stor størrelse. Og en hatt på toppen.

 

 

Som den siste lille detaljen satte jeg en sløyfe på framsiden, akkurat som en ekte gentleman. Sløyfen lages i 3 deler hvorav to er like og bindes sammen på midten av den siste delen. Pynt etter ønske.
Så var min farsdagskake til pappa klar. Stilig, moro og veldig passende i Movember måned. Håper du fant insirasjon til en fantastisk kake og tusen takk for at du titter innom. Ønsker alle en riktig god Søndag!

 

Du finner meg og kakene mine både på Facebook og Instagram.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *