Små franske blåbærmakroner!

Selv om jeg dessverre ikke rakk noen blåbærtur i høst ble det likevel servering av blåbærmakroner i dag. En litt forsinket bursdagsfeiring med mine nærmeste og en god anledning til å prøve ut noen nye oppskrifter. Fyllet er basert på min favorittoppskrift som egentlig tilhører Red Velvet, men med en liten tvist av blåbær. Lyst til å smake? Titt innom for oppskrift og framgangsmåte.
Oppskrift makroner med blåbærfrosting:

 

Start med å lage 1 grunnoppskrift makroner, denne finner du Her. Vil du ha de blå slik som disse må til tilsette blå pastafarge i marengsen (jeg har brukt Wiltons Kongeblå), husk at fargen kan falme litt under steketiden.

Oppskrift Blåbærfrosting:

30 g romtemperert smør
125 g kremost naturell
1 ts vaniljeekstrakt
100 g hvitsjokolade
3 ss blåbærsyltetøy

Fremgangsmåte:

Start med å smelte sjokoladen slik at den er avkjølt til den skal tilsettes fyllet. Ha smør, kremost og vaniljeekstrakt i en bolle og pisk med håndmikser til alt er godt blandet. Tilsett den smeltede sjokoladen og pisk igjen til blandet. Rør til slutt inn blåbærsyltetøyet og frostingen er klar til å fylle makronene.
Vel bekomme!

For flere makronoppskifter kan du ta en titt Her.

Du finner meg og kakene mine på både Facebook og Instagram. 

Én kommentar til “Små franske blåbærmakroner!

  1. Disse falt virkelig i smak . Men de farget så av på tenner, og rundt munnen på ungene. Brukte samme farge som deg, og hadde egentlig litt for lite farge i. Har du samme problem, eller har jeg stekt dem for lite ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *