Glitrende glass til fest!

Julen er høytid for selskap og fest så om du skal invitere gjester og har lyst til å ha det litt moro med dekorasjonene kan dette være en enkel og stilig ide.
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker alt som skinner, så til min bursdag i Oktober benyttet jeg muligheten til å sette litt glans på kakebordet med disse flotte Champagneglassene. Titt innom og se hvordan det gjøres!

 

Alt du behøver er glass, malepensel,  Decoupagelim og glitter. Dette kan du finne flere steder, men jeg liker Panduro hobbybutikk veldig godt og tar gjerne turen dit. Bruk så malepenselen til å påføre ett tynt lag med lim på glasset før du holder det over ett stykke bakepapir og drysser over glitteret (så blir det lett å få det tilbake i beholderen igjen etterpå). Husker jeg rett så brukte jeg nesten en hel glitterboks til 6 glass og det var veldig lett å få det av neste dag med litt såpevann.
Og mer skal ikke til før du har flotte, glitrende glass til festen. Gjør de gjerne ferdig dager i forveien så har du alt klart og kan dekke bordet på selve dagen. Godt med alt som er unnagjort. Ønsker deg en riktig god romjul og en glitrende fin nyttårsaften. Ta også en titt innom innlegget Gold and Black party for en nærmere titt på hele kakebordet.
Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *