Dåp og bryllup i en kake!

Da har bloggen endelig kommet over på ny plattform! Det har vært en lang prosess, men nå er den altså LIVE. Jeg har spart opp mange kaker det siste halvåret i påvente av lanseringen, så nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang med bloggingen igjen. Som første innlegg valgte jeg denne vakre kaken som i tillegg har en spesiell vri. Som kakebaker får en noen ganger vite store hemmeligheter, for da Samuel skulle døpes ble det også bryllup!

 

Så var det å få til å kombinere både dåp og bryllup i designet….. Når en skal kombinere to anledninger er det viktig å holde det enkelt og med de samme fargenyansene. Brudens ønsker var baby, to gullringer, blomster og navnet til dåpsbarnet. Jeg vil si resultatet ble både elegant og søtt på samme tid. Akkurat slik jeg så for meg.

 

Ringene lagde jeg ett par dager i forkant slik at de stivnet og holdt formen selv om de lå over hverandre. Med litt Rolkem gullpulver blandet med sitronessens malte jeg de slik at de fikk den fine gullfargen og fanget blikket der de glitret på toppetasjen.

 

Til blomstene valgte jeg å lage roser og hortensia. Siden dette var andre gang jeg lagde hortensia fikk jeg også tatt bilder mens de ble laget og eget trinn for trinn innlegg finner du Her.

 

En søt liten sovende baby, ett par baby leker, Bokstavklosser og diamantmønster ble valget for å fremheve Samuels dåp på den nederste etasjen. Du kommer direkte til egne trinn for trinn innlegg ved å trykke på de rosa lenkene for å se hvordan også du kan få det til.

 

To store begivenheter representert på èn kake! Mitt råd til slike kaker er å ikke forsøke å ha for mye pynt på kaken. Finn en stil som passer begge anledningene og ha dette som utgangspunkt. Legg så til små elementer som enkelt fremhever anledningen.

 

Håper dette ga deg noen tips og inspirasjon til din neste kake!

 

Du finner meg og kakene mine på både Facebook og Instagram!

Én kommentar til “Dåp og bryllup i en kake!

  1. Endelig er du i gang igjen! Du er en stor inspirasjon, jeg gleder meg til følge deg videre! Har sendt deg en privat melding på facebook!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *