Vinterbryllup!

Planlegger du vinterbryllup og trenger inspirasjon til kaken?

 

På vinteren lager jeg ikke så mange bryllupskaker, naturlig nok fordi sommeren er høysessong, men av og til får jeg muligheten. Denne kaken, selv om den er helt hvit med kun noen få detaljer i sølv, er et absolutt blikkfang på kakebordet. Elegant og enkel, selv om en hel etasje er dekket av blomster.

 

Innlegget inneholder kommersielle lenker til Kakeboksen.no.

 

Det aller viktigste med bryllupskakedesignet er at du finner din stil og tar igjen detaljer og farger fra for eksempel blomster, dekorasjon eller bryllupskjolen. Som blodfan av TV-serien «Say YES to the dress» ser jeg ofte for meg den perfekte kaken til å gå med de forskjellige kjolene. Ja, jeg ser egentlig kakedesign i alt, jeg er sikker på at også du gjør det etter å ha laget et par slike kaker. Denne kaken for eksempel hadde stått helt i stil til en Mermaid kjole som er full av ruffles som skyter ut fra knærne og ned, med diamant detaljer på overdelen og en stor blomst på hoften. Du kan se det for deg ikke sant…!?!

 

 

Skal du begi deg ut på en slik kake bør du starte i god tid med å lage blomstene. Jeg underestimerte selvsagt hvor mange som behøvdes og ble da sittende langt ut på kvelden før levering, noe som absolutt ikke er ønsket. Mitt tips til deg er å måle flatene som skal dekkes og klippe til ark i samme størrelse. Da vil du underveis kunne kontrollere hvor mange flere blomster du eventuelt behøver.

 

Hvilke blomster du dekker med blir helt opp til deg, jeg valgte store fantasiblomster (egen trinn for trinn Her), Nelliker, små roser og Calla liljer (egen trinn for trinn Her) og utstikkere til alle disse blomstene får du kjøpt Her. De ovennevnte blomstene laget jeg i forveien slik at de stivnet og kunne settes rett på kaken så snart den var klar. Men når blomster er stivnet er det ikke sikkert at de passer så godt i hverandre slik at kaken blir helt dekket, derfor bør du fylle på til slutt med enkle små blomster som du lett kan lage med utstikker.

 

Ser du forresten at den nederste etasjen er firkantet….?

 

 

Jeg elsker store blomster….!

 

Her har jeg laget en fantasiblomst ved bruk av Roseutstikker og satt hvert enkelt kronblad på blomsterstreng . Trinn for trinn til akkurat denne blomsten er ikke lagt ut enda, men bildene er tatt så det blir om ikke så alt for lenge. For tips til blomster på streng kan du gjerne titte innom innlegget mitt om hvordan jeg lager store liljer Her.

 

Er du ute etter ett blikkfang på toppen av kaken blir aldri en stor nydelig blomst feil.

 

 

Sølvflak diagonalt fra topp til bunn knyttet sammen designet perfekt og minner meg litt om skinnende snøflak. Perfekt til vinterbryllup.

 

 

Selv om kaken har en ganske så «busy» nederste etasje så ble den fortsatt så enkel i utseende. På avstand ser det ut som ruffles, men når en kommer nærmere så ser du alle detaljene i de forskjellige blomstene og blir stående å studere. Og når det kommer til kakedesign så er det nettopp poenget. Det handler om å imponere og begeistre….

 

Og om dette ikke var din stil kan du sjekke ut alle mine bryllupskaker Her.

 

 

-Hege-

 

Du finner meg og kakene mine på både Facebook og Instagram!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *