Ønsker du samarbeid?

Min visjon for bloggen er å spre kunnskap og bakeglede til unge og gamle rundt om i Norges land. Her vil jeg dele mine erfaringer, tips og triks på en måte som vekker interesse og mestringsfølelse hos mine lesere. Jeg vil være i front på trender og teknikker og lage beskrivende trinn for trinn innlegg på hvordan det gjøres på en måte som gir leseren lyst til å prøve selv. Jeg ønsker å være en inspirasjon og ikke minst gi motivasjon til å begi seg ut i den store kakeverden.

 

Sammen med de rette samarbeidspartnerne er jeg sikker på at vi kan oppnå en gjensidig suksess.

 

Statistikk for bloggens lesertall:

TidspunktAntall lesere
September 20182641
August 20183508
Juli 20182255

Ta gjerne kontakt med meg ved å fylle ut kontaktskjema nedenunder om du ønsker et samarbeid.

 

Kontakt